x

Welkom bij Café de Hoek

EK Poule 2021

Eetcafé de Hoek organiseert de spannendste EK Poule van 2021

Ben jij die echte kenner?

Een bijzonder voetbalseizoen wordt afgesloten. Een jaar zonder schreeuwende en juichende supporters die een thuisclub naar ongekende prestaties aanmoedigde, financiële problemen en incomplete selecties als gevolg van op Coronapositief geteste voetballers hielden de gemoederen in de voetbalwereld afgelopen jaar flink bezig. De clubcompetities zitten er inmiddels op en de teams weten inmiddels waar ze volgend seizoen actief zullen zijn. Successen werden gevierd met behaalde kampioenschappen, Europese tickets of promoties en verdriet werd gedeeld door het mislopen van gemaakte doelstellingen.

Nu staat het EK voor de deur en de bondscoaches zijn druk bezig met het bekendmaken van hun selecties. Commotie in huize De Boer omdat Frank zijn schoonzoon niet meeneemt, Zweden in diepe rouw vanwege het uitblijven van de rentree van superster Zlatan, scherpschutter Karim Benzema die voor het eerst in zes jaar zijn kunsten voor Les Bleus weer mag vertonen en het niet selecteren van Spaans recordinternational Sergio Ramos ondanks dat bondscoach Luis Enrique nog twee beschikbare plaatsen in zijn selectie heeft. Genoeg om te bespreken maar vooral ook genoeg om naar uit te kijken. Welke nieuwe talenten kloppen op de deur en zullen de gevestigde namen thuisgeven? Kunnen wereldvoetballers als Cristiano Ronaldo en kersvers Bundesliga topscoorder Robert Lewandowski hun team bij de hand nemen? Zal “good old” Goran Pandev met Noord-Macedonië verrassen of zullen “onze jongens” tot ongekende hoogte stijgen en sinds 33 jaar de beker veroveren?

Hoe werkt het?

Inleg is €5,- per deelnameformulier. In de eerste ronde (poulefase) vragen we jullie naar de uitslagen. Heeft u de uitslag helemaal correct ontvangt u hiervoor 10 punten. Heeft u de uitslag niet goed maar wel de winnaar of gelijkspel dan ontvangt u hiervoor 5 punten. Tevens zijn er ook nog 2 bonuspunten te verdienen mocht u het aantal gemaakte doelpunten van een land goed hebben. (Voorbeeld: Nederland speelt in de poulefase tegen Oostenrijk en u vult als uitslag 3-1 in maar de uiteindelijke uitslag is 2-1. Dan ontvangt u 7 punten.  5 voor de winnaar en 2 voor het aantal gemaakte doelpunten van Oostenrijk).

Inleveren van de formulieren bij Eetcafe de Hoek aan de bar of in de cafetaria svp.